Felhívás

A Laska fesztivál, méreteiben és nívójában az évek során akkorára nőtte ki magát, hogy azt az Önkormányzat illetve a civil szervezetek "külső" támogatók hiányában már nem, vagy csak kevésbé színvonalas módon képesek megvalósítani. Ebből következik, hogy a 2018-as évben megrendezésre kerülő XI. Laskafesztivál és Tócsni Parti nagyszabású rendezvényünk megrendezéséhez támogató partnereket keresünk.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a partnerek kedvelik rendezvényünket és ki-ki a saját „képességéhez” mérten támogatja a rendezvényt. Volt pár ezer forintos magán jellegű felajánlás, de több százezer forintos főszponzori támogatás is. A felajánlások módja nem mindenféleképpen készpénz jellegű.

Sok esetben kaptunk áruban, alapanyagban, szolgáltatásban történő felajánlást, melyeket az idei évben is szívesen fogadunk. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mit tudunk cserébe felajánlani? Természetesen egy rangosan megszervezett rendezvényt, ahol Önt illetve az Ön cégét támogatókén, szponzorként, esetleg főszponzorként reklámozzuk.

A reklámok formája igen sokrétű, az írott és nyomtatott sajtómegjelenéseken kívül (tv-, rádió reklámok helyi és országos médiumokban), interneten a laskafesztivál saját és az összes kapcsolódó honlapján, ingyenesen osztott képeslapokon, szórólapokon, plakátokon, valamint a rendezvényen kialakított reklámfalon elhelyezett PR anyagok elhelyezésével lehetséges. Igény esetén lehetőséget biztosítunk a rendezvény ideje alatt saját bemutató stand felállítására.

Kérjük járuljon hozzá Ön is rendezvényünk sikeres megszervezéséhez.

Kazári Laskafesztivál 2018

Ennyi van még a 2018-as Laskafesztiválig:

Támogatóink

Támogatóink 2017-ben
Támogatóink 2016-ban
Támogatóink 2015-ben
Támogatóink 2014-ben
Támogatóink 2013-ban
Bibi Stúdió Klubrádió Nógrád, a palóc varázslat Novohrad-Nógrád Geopark Szépkézláb Vár-Lak Vendégház
Támogatóink 2012-ben
A weboldalon szereplő képek illusztrációk és a szerzői jog által védett alkotások.
A weboldalt Kazár község Polgármesteri Hivatala üzemelteti.
  • Adatvédelmi szabályzat