Szabályzat

Üdvözlünk a VIII. Laskafesztivál és Tócsni Partin!

Kedves Főzőcsapatok, barátaink!

 

Reméljük a május 31-én felejthetetlen élményekben lesz részetek és nagyon jól fogjátok érezni magatokat!
Ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen, néhány szabály betartására oda kell figyelnünk. Ez nemcsak a rendezők számára fontos, hanem a csapatok kiszolgálásának illetve az eredmények összesítésének, tehát a fesztivál sikerességének a feltétele is. 

  • a regisztrálást követően minden csapat megkeresi a számára kijelölt főzőhelyet, ahol az előzetesen igényelt eszközök várják (kérünk mindenkit, hogy a helyeket NE cseréljék megönhatalmúlag, mert a jegyek összeszedésekor a rendezőknek okoznak vele nehézséget.) Ha bármilyen probléma, kérés adódik, kérjetek segítséget egy rendezőtől!

 

  • A rendezvényen kizárólag KÓSTOLÓ JEGYellenében lehet ételt kiadni! A pénzért történő árusítás TILOS! (Ellenőrizni fogjuk)

 

  • A jegy értéke egységesen 350 Ft, mely LASKA és TÓCSNI esetében 1 db ízesített vagy 2 db natúrLaskát, illetve Tócsnit jelent. Az EGYÉB kategóriás ételeknél 1 adag étel egységesen 2db kóstolójeggyel egyenértékű. (Kérünk mindenkit, hogy az igazságosság jegyében egyforma adagokat adjanak a jegyekért cserébe!)

 

  • Az ételekért beszedett kóstoló jegyeket a rendezők bizonyos időközönként begyűjtik, és a beszedett jegyek darabszámát és átvételét aláírásukkal hitelesítik (erre a jegyverseny illetve a gördülékenyebb eredményhirdetés miatt van szükség). 

 

  • A regisztrációnál minden csapat kap egy parkoló kártyát,melyet rendszámra kell kitölteni, így csapatonként egy jármű parkolása ingyenes. A további járművek 500 Ft/autó. A gépjárművekkel a fesztivál területét 9:00-ig el kell hagyni, utána már nem áll módunkban beengedni autóval senkit. 

 

  • 10:00 korindítjuk a főzőversenyt és a programokat is. Zsűrizés 12 és 15 óra között Eredményhirdetés: 16:00.

 

  • Új alapanyag igénylés(laska és tócsnis csapatok): Minden leadott 25 kóstolójegy után újabb 5 kg krumplit és 3 kg lisztet igényelhettek. 
    Alapanyagok költsége (Extra számla): 1000 Ft-onként 5 db jegyet kell leadni. Tehát 5000 Ft-ig ha hoztok számlát min 50 db jegy leadása után visszafizetjük. Azért 50, mert 25-öt várunk az alapanyagért és plusz 25-öt a számláért. Egyéb kategóriás ételeknél is hozzájárulunk a költségekhez. szintén min 50 db jegyet várunk vissza.

 

  • Jegyszedés: Kérünk minden csapattagot és csapatvezetőt, rokont, barátot és ismerőst, hogy az ételeket CSAK és kizárólag kóstolójegyre adja.



Számlázási cím: Kazár Község Önkormányzata 3127 Kazár Tanács út 1. 

 

Amennyiben kérdésetek merülne fel, segítségre vagy információra van szükségetek forduljatok bizalommal a rendezőkhöz .


Jó versenyzést és jó szórakozást kívánunk!


Ha tetszik ez a bejegyzés, kérem kattintson a "Tetszik" gombra.

Kazári Laskafesztivál 2020

Ennyi van még a 2022-es Laskafesztiválig:

Támogatóink

















Támogatóink 2017-ben
















Támogatóink 2016-ban
Támogatóink 2015-ben
Támogatóink 2014-ben
Támogatóink 2013-ban
Bibi Stúdió Klubrádió Nógrád, a palóc varázslat Novohrad-Nógrád Geopark Szépkézláb Vár-Lak Vendégház
Támogatóink 2012-ben
A weboldalon szereplő képek illusztrációk és a szerzői jog által védett alkotások.
A weboldalt Kazár község Polgármesteri Hivatala üzemelteti.
  • Adatvédelmi szabályzat