2013-as Információ

Kedves Versenyző csapat!

 

 

Ugye várjátok már a jövőhét szombatot? Mi már nagyon, úgyhogy íme néhány iránymutatás, hogy minden remekül menjen és semmi se szabjon határt a jókedvünknek:

 

 

  1. Érkezés május 25-én reggel 8 órától várunk titeket a Fesztiváludvarra. Aki esetleg még nem járt ott ne aggódjon… nem lehet eltéveszteni. Kérünk benneteket, hogy 9:30iog hagyjátok el a fesztiváludvart és parkoljátok le járműveteket az erre kijelölt helyre.
  2. Regisztráció: A tájház udvaron az I. információs pultnál. A nevezési díjat is itt kell majd kifizetni. Kaptok majd regisztrációs lapot szabályzatot kérdőívet és persze alapanyagot is.

Kérünk titeket, hogy a regisztrációs lapokat a nap végéig őrizzétek meg majd adjátok nekünk vissza.

  1. Parkolás: A kijelölt parkolóhelyeken. A regisztrációnál minden csapat kap egy parkoló kártyát, melyet rendszámra kell kitölteni, így csapatonként egy jármű parkolása ingyenes. A további járművek 500 Ft/ autó.
  2. Verseny: 10:00 kor indítjuk a főzőversenyt és a programokat is
  3. Zsűrizés 12 és 14 óra között lesz. Az elnökök: Németh József és Blaskó János  a Nemezeti Gasztronómiai Szövettség Elnöke valamint a Jászai Mari díjas színész Straub Dezső lesz.
  4. Eredményhirdetés: 16:00
  5. Új alapanyag igénylés (laska és tócsnis csapatok) : Minden leadott 20 kóstolójegy után újabb 5 kg krumplit és 3 kg lisztet igényelhettek.
  6. Alapanyagok költsége:  Extra számla: . 1000 Ft-ként 4 db jegyet kell leadni. Tehát 5000 Ft-ig ha hoztok számlát min 40 db jegy leadása után visszafizetjük. Azért 40 mert 20-at várunk az alapanyagért és plusz 20-at a számláért.  Egyéb kategóriás ételeknél is hozzájárulunk a költségekhez. szintén min  40 db jegyet várunk vissza.
  7. Jegyszedés: Kérünk minden csapattagot és csapatvezetőt, rokont barátos és ismerőst, hogy az ételeket CSAK és kizárólag kóstolójegygyre adja. I db kóstolójegy 350 FT lesz ezért 2 db töltetlen laskát vagy tócsnit lehet adni, vagy 1db töltöttet. Egy egyéb kategóriás ételért pedig 2 db kóstolójegyet kell elkérni.
  8. Eszközök: Mi adunk 1 db asztalt és 4 széket, a sütéshez szükséges masinát vagy gáztűzhelyet palackkal és fát is. De az edényeket kérünk titeket, hozzátok magatokkal.
  9. Díjazás: Minden cspatot értékelünk a legjobbak pedig a VÁNDORSERLEGET is hazavihetik.

 Számlázási cím: Kazár Község Önkormányzata 3127 Kazár Tanács út 1. 

Reméljük egy fergeteges napot tudunk együtt eltölteni!

 

 

HA bármilyen kérdés merült fel hívjátok nyugodtan a következőket:

 

Szikora Mónika: 0620/2376810 vagy Licskó Bálint 20/4620868

 

 

Üdvözlünk mindenkit!

 

 

A LASKA CSAPAT! :) 


Ha tetszik ez a bejegyzés, kérem kattintson a "Tetszik" gombra.

Kazári Laskafesztivál 2020

Ennyi van még a 2022-es Laskafesztiválig:

Támogatóink

















Támogatóink 2017-ben
















Támogatóink 2016-ban
Támogatóink 2015-ben
Támogatóink 2014-ben
Támogatóink 2013-ban
Bibi Stúdió Klubrádió Nógrád, a palóc varázslat Novohrad-Nógrád Geopark Szépkézláb Vár-Lak Vendégház
Támogatóink 2012-ben
A weboldalon szereplő képek illusztrációk és a szerzői jog által védett alkotások.
A weboldalt Kazár község Polgármesteri Hivatala üzemelteti.
  • Adatvédelmi szabályzat